Nieuw ondernemersportaal bij Belastingdienst

Nieuw ondernemersportaal bij Belastingdienst

Vanaf 3 januari is er een nieuw ondernemersportaal:  Mijn Belastingdienst Zakelijk. Heb je een eenmanszaak of ben je een zzp’er, dan kunt je daar je btw-aangifte doen en corrigeren. Ook kun je daar een opgaaf intracommunautaire prestaties (IPC) doen en je rekeningnummer opgeven of wijzigen. Om in te loggen gebruik je je DiGiD. In de loop van 2019 kunnen ook andere ondernemers in Mijn Belastingdienst Zakelijk aangifte doen voor de btw, de loonheffingen en de vennootschapsbelasting. Zij kunnen dan inloggen met e-Herkenning. Het nieuwe portaal werkt ook op tablets en smartphones. Bovendien is het in dit portaal mogelijk om je aangifte tussendoor op te slaan en altijd in te zien. Het bestaande portaal blijft voorlopig nog wel in de lucht. Op termijn zal de Belastingdienst het vervangen door Mijn Belastingdienst Zakelijk.

Cijfermensen voor ondernemers
Skagerrak 2
9723 JR GRONINGEN
telefoon: 050-211 26 54