Gemak dient de ondernemer

Gemak dient de ondernemer

Walhout & Hoiting Administraties en Belastingen maakt het haar ondernemers graag gemakkelijk. Door de gegevens eenvoudig digitaal aan te leveren met Basecone komt er een einde aan het gesleep met ordners en in sommige gevallen schoenendozen of Jumbo-tassen vol met papieren facturen en bonnetjes.

Jonas van der Vlugt presenteerde op dinsdag 5 februari 2019 een goedbezochte informatieavond in De Biotoop in Haren. Daar informeerde ook Alexander Norder van Exact de mogelijkheden om nog meer inzicht in je financiële administratie te krijgen door samen te werken in Exact Online. Sandra Hoiting van Walhout & Hoiting kijkt terug op een nuttige avond “… die door het netwerken tijdens de aansluitende borrel met de verschillende ondernemers ook heel gezellig was!”

Ondernemers Walhout Hoiting Basecone en Exact Online

Ondernemers laten zich voorlichten over de voordelen van digitaal (samen-) werken met hun administratie en belastingadvies kantoor Walhout & Hoiting in Groningen.

Cijfermensen voor ondernemers
Skagerrak 2
9723 JR GRONINGEN
telefoon: 050-211 26 54